12 Mayıs 2016 Perşembe

Ucuz Paykasa Kart Al

Ön ödemeli paykasa kart olarak anılan bu kart, paykasa kart sayesinde günümüzde dilediğimiz kadar alışveriş yapabiliyoruz ve nakit para taşıma alışkanlığından da vazgeçiyoruz. Karta ilk baktığımızda ilk olarak aklımıza sanki bir bankanın kartı olarak gözüksede aslında bu klasik yöntemler ile ucuz paykasa kart ile aralarında büyük fark bulunmaktadır. Özellikle kredi kartı banka tarafından belirlenen limitler dahilinde kullanılmaktadır. Ayrıca banka kartları sadece maksimum limite kadar harcama yapılmaktadır. Paykasa kart ile birinci, ikinci,üçüncü ve daha fazlası alışverişi yapmanıza olanak sağlamıştır. Kart ücreti, gecikme faizi, limit aşım ücreti gibi benzer ek masraflar ve yapılmayan harcamalar için ek ücret karşılanmaktadır.

Ancak Paykasa kartta böyle bir ek masraf kesinlikle alınmaktadır. Yukarıda yazlılanlar paykasa kart ile hiçbir alakası yoktur Paykasa kartınızan ne kadar yükleme yaptıysanız o kadar harcama yapabilirsiniz Limitiniz bitene kadar alışverişlerinizi her türlü gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu avantajlardan yararlanmak isteyenler Payaksa kart resmi satış sitesine veya resmi satış bayilerine gittikten sonra oradan kendilerine bir Paykasa kart satın alabilirler. Paykasa kart satın alma maksatlı yapılan Ucuz Paykasa kart satın al şeklinde bir yazı gündeme gelmektedir. Kartınıza yükleme yaparken euro ve dolar şeklinde paranız hesabınıza yatar bütün paranızı çekmek istediğinizde paranız Türk lirası olarak elinize geçecektir.

1 yorum:

  1. Paykasa işlemlerinde cihazlarda daha çok kuvvet kullanımı yapan sanal kart, yepyeni Paykasa ile beraber bu konuyla alakalı iyileştirmeye gitmiş vaziyettedir. Ayrıca bu ürünü güvenle satın aldığım firma http://www.paykasasatis.web.tr oldukça güvenilir bir firmadır.

    YanıtlaSil